Приставив до шиї жінки частину розбитої пляшки: під Києвом чоловік скоїв напад на крамницю

Приставив до шиї жінки частину розбитої пляшки: під Києвом чоловік скоїв напад на крамницю

Фото: Поліція Київської області

Зловмисник спробував втекти, однак йому завадили очевидці.

На Київщині поліцейські затримали чоловіка за вчинення розбійного нападу.

Зухвалий розбійник вдерся до однієї з крамниць міста Васильків Обухівського району та, погрожуючи продавчині, спробував заволодіти грошима з каси.

Про це повідомляє поліція Київської області.

"Зловмисник приставив до шиї 40-річної жінки частину розбитої скляної пляшки. Намагаючись захистити себе від нападу, продавчиня всіляко відбивалася від нападника. Врешті, зловмисник спробував втекти, однак йому завадили очевидці", - йдеться у повідомленні.

На місце події за лічені хвилини прибула слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 (м. Васильків) Обухівського районного управління поліції. Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розбійником виявився 41-річний житель Сумщини.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій). Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, у Києві затримали двох іноземців, які обікрали квартиру на Оболоні. Вони якраз вистрибували з вікна на другому поверся. Зловмисники кинулись навтьоки, водночас намагаючись позбутися речей, але співробітники поліції їх наздогнали. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація