Пранкер, який чіплявся до військового, записав вибачення та оголосив про збір коштів на пікап для ЗСУ (відео)

Пранкер, який чіплявся до військового, записав вибачення та оголосив про збір коштів на пікап для ЗСУ (відео)

Пранкер Сурік Черкезов записав відеозвернення і перепросив у військового. Фото: скрин із відео

Свої дії блогер називає "ганьбою" та повністю визнав свою провину. А наприкінці відео сказав "Слава Україні!".

Історія про блогера Суріка Черкезова, який у Києві вирішив зняти пранк і почав чіплятися до військового, отримала продовження. Пранкер перепросив у військового за ганебну поведінку та оголосив про збір коштів на пікап для ЗСУ.

Відповідне відео Черкезов опублікував у себе на сторінці в Інстаграм.

"Виникла ситуація, у якій я був 100% неправий. Я розумію, що це було огидно з мого боку. Я хочу особисто попросити вибачення у всіх військових, який побачили цю ганьбу. Я хочу особисто принести свої вибачення перед тим військовим. Якщо ти мене бачив, я прошу вибачення у тебе, і в подальшому я хочу зустрітися з ним особисто, щоб попросити вибачення. Моя поведінка була неприпустимою", - сказав він.

Після цих слів блогер оголосив про збір коштів на  пікап для українських військових. Наприкінці відео сказав "Слава Україні!".

Попереднє відео, де він розповідав про те, що його побили і йому нібито погрожуют, він видалив. 

Нагадаємо, 30 квітня у Мережі з'явилося відео, на якому блогер Сурік Черкезов намагався зняти черговий пранк для своєї аудиторії і став чіплятися до військового, який не бажав з ним вести діалог.  Пранкер намагався розізлити чоловіка, а в кінці відео взагалі послав його на три літери.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація