Повісився в урядовому кварталі: рідні юнака після огляду тіла відмовляються вірити в самогубство

Повісився в урядовому кварталі: рідні юнака після огляду тіла відмовляються вірити в самогубство

Близькі знайденого на Печерську хлопця не помічали в нього жодних нахилів до суїциду.

Зниклого минулого тижня у столиці хлопця знайшли повішеним в одній з елітних багатоповерхівок Печерська.  У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом самогубства, але родичі 20-річного Вадима Онищенка у таку версії його смерті не вірять, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Коли я з ним зідзвонювалася востаннє, о 6:00 годині вечора, він сказав, що заїде, планує заїхати додому", - каже дівчина загиблого. "Не зловживав алкоголем, був не гулящим, не пропадав на довгий час. Це вперше", - пояснює брат Вадима Сергій Онищенко. Коли хлопець востаннє набрав батьків, то сказав, що разом із друзями подався на музичний фестиваль. "Після 10:00 години телефон був вимкнений, але потім ввімкнений, цілий день телефон був ввімкнений. Але на дзвінки не відповідав", - розповіла мати хлопця Наталя Онищенко.

Родичі зниклого напередодні хлопця не вірять у його самогубство

Родичі зниклого напередодні хлопця не вірять у його самогубство

Чотири дні інформації про зниклого не було. Потім поліція знайшла труп повішеного хлопця, який за описом був схожим на Вадима. "Тіло молодого хлопця виявили на вулиці Інститутській, у одній з багатоповерхівок, на технічному поверсі. За попередніми даними, це самогубство", - розповіла старша інспекторка Оксана Тищенко. Подробиць справи у поліції не розголошують. Від коментарів відмовляється й охорона будинку, не багатослівний і консьєрж: "Хто ж таке розкаже".

Друзі та рідні хлопця не знають жодного випадку, щоб Вадим бував у цьому будинку або мав звідти знайомих. Споруда розташована в урядовому кварталі, має особисту охорону на вході, є консьєрж, а на в'їзді - шлагбаум. Так просто до будинку не зайдеш, якщо не маєш там знайомих. Знахідкою слідству стало відео випадкових перехожих – Вадим Онищенко потрапив до них у об'єктив із групою невідомих людей. Більше – жодної звістки про хлопця.

Рідня від ранку не могла потрапити в морг, аби упізнати тіло. Коли ж їх нарешті пропустили, батьки вжахнулися. "Він увесь зелений – враження, що десь був на дні… І по всьому тілу ссадна", - розповів двоюрідний брат загиблого Олександр Онищук. Мати хлопця не втримується на ногах, рідні дістають нашатир. Після побаченого вони вже не вірять у версію з самогубством та обіцяють звертатися в прокуратуру, аби слідчі пильнували розслідування.

Кореспондент ТСН Сергій Моргун

Повʼязані теми:

Наступна публікація