"Повалили на сніг і погрожували ножем". У Києві поліцейський з товаришем напали на 12-річну дівчинку, за справу взялося ДБР

"Повалили на сніг і погрожували ножем". У Києві поліцейський з товаришем напали на 12-річну дівчинку, за справу взялося ДБР

Фото: ТСН.ua

Стосовно правоохоронця розпочато кримінальне провадження.

У Києві 20 грудня в районі Відрадного двоє молодиків напали на 12-річну дівчинку і погрожували їй ножем для того, щоб відібрати мобільний телефон. Одним з нападників виявився поліцейським.

Про це повідомила мати дівчинки Наталка Саргсян у Facebook.

"Сьогодні (20 грудня) на мою молодшу дочку Яну (12 років), в парку за кінотеатром Тампере о 18:00 напали двоє дорослих хлопців 19 та 26 років. Терзали, погрожували ножем в обличчя і вимагали віддати телефон. Дитина чинила опір, вони її повалили на сніг закрили рота рукою і відібрали телефон", - розповіла вона.

За словами жінки, старший хлопець є співробітником правоохоронних органів, одружений, має маленьку 10-місячну дитину.

Затримати злочинців допомогли двоє громадян, які йшли до дитячого садка забирати своїх дітей. Вони врятували дівчинку, правопорушників затримали із телефоном і викликали поліцію.

Сегодня на мою младшую дочь Яну (12 лет), в парке за кинотеатром Тампера в 18:00 напали двое взрослых ребят 19 и 26...

Опубликовано Natalya Sargsyan Четверг, 20 декабря 2018 г.

Речниця столичної поліції Оксана Блищик в коменатрі ТСН.ua підтвердила факт вчинення правопорушення. За її словами, одним із молодиків дійсно є співробітник поліції. Наразі відкрито проваждення, справа передена до Держбюро розслідувань.

"Справою займається ДБР тому що у ній фігурує поліцейський. Поліція Києва проводить службове розслідування, а ДБР розпочато кримінальне провадження і відповідно здійснюється розслідування цього правопорушення", - сказала Блищик.

Нагадаємо, семирічна дівчинка з Гватемали померла від зневоднення і шоку під час утримання під вартою прикордонною службою США. 

У Вінниці поліцейський збив 16-річну дівчину

У Вінниці поліцейський збив 16-річну дівчину

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація