Повалені дерева та підтоплені вулиці. Києвом пронеслася потужна злива

Повалені дерева та підтоплені вулиці. Києвом пронеслася потужна злива

Фото: ТСН.ua

Сильний дощ із буревієм пронеслися над Подолом, Оболонню, Троєщиною та ще декількома районами столиці.

Пообіді деякі райони Києва накрила потужна короткочасна злива. Зокрема, сильний дощ із буревієм пронеслися над Подолом, Оболонню, Троєщиною та ще декількома районами столиці.

Кияни почали публікувати у соцмережах відео із наслідками зливами. Так, на Подолі через потужні пориви вітру дерево привалило автівку. В результаті ніхто не постраждав, а машину вдалося витягнути із-під гілок цілком неушкоджену.

У Києві під час сильного дощу дерево привалило автівку

У Києві під час сильного дощу дерево привалило автівку

Потужна злива у Києві

Пообіді Київ накрила потужна короткочасна злива. Ці кадри ми зафіксували на Подолі. Не заздримо тим, хто випадково потрапив від дощ

Posted by ТСН on Monday, June 26, 2017

Також на кадрах видно, як деякі вулиці підтопило, а колеса автівок ледь не повністю опинилися під водою. Користувачі зазначають, що це в районі вулиці Стеценка.

В Киеве прошел дождь.

Posted by Киев Автомобильный on Monday, June 26, 2017

На Подолі також підтопило декілька вулиць і перехожим довелося переходити дорогу через імпровізований місток – звичайну лавку перекинули через глибоку калюжу, щоб люди могли потрапити на сухий бік вулиці.

 

Posted by Костянтин Грубич on Monday, June 26, 2017

А от Київський зоопарк опублікував відео, на якому тварини радіють сьогоднішній зливі. "А Ви зраділи сьогодняшній грозі так, як це зробили наші слоник та бегемотик?", - йдеться у підписі до відео. 

Зоопарк – це місце, яке дарує радість!

А Ви зраділи сьогодняшній грозі так, як це зробили наші слоник та бегемотик?

Posted by Київський зоологічний парк загальнодержавного значення on Monday, June 26, 2017

Зазначимо, Укргідрометцентр попередив українців про грози та зливи з градом упродовж 26 та 27 червня. Так, 27 червня протягом доби у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській областях грози, місцями град та шквали 15-20 м/с.

Вночі грози очікуються в Чернігівській, Київській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях грози. Град та шквали прогнозують вдень у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація