Потужна злива у столиці: як триває ліквідування наслідків стихії

Потужна злива у столиці: як триває ліквідування наслідків стихії

Фото: kyivcity.gov.ua

Усі столичні служби працюють в оперативному режимі над подоланням наслідків негоди.

Дорожники ліквідували 95% підтоплень після потужної зливи у столиці де, за уточненими даними Гідрометцентру, в результаті аномальної зливи за 40 хвилин в деяких районах випало до 80%  місячної норми опадів.

Про це повідомляє Офіціний портал Києва.

"Станом на 15:30 ліквідовано 95% підтоплень, зокрема: на вулицях Вишгородській, Автозаводській, Братиславській, Зодчих, Стеценка, бульварі Ромена Роллана, проїжджій частині під шляхопроводом біля ст. м. "Берестейська", площі Героїв Бреста, проспекті Григоренка, на перетині вулиць Драгоманова та Мишуги, на проспекті Бажана, проспекті Палладіна тощо", - йдеться в повідомленні.

Наразі тривають роботи на вулицях Олени Теліги і Котельникова.

Зазначається, що унаслідок негоди пошкоджено дорожнє покриття на вулицях Живописній, Вишгородській та проспекті Правди. На місці працюють фахівці дорожньої служби. Повалено близько 150 дерев, що також спричинило ускладнення руху.

"Усі столичні служби працюють в оперативному режимі над подоланням наслідків негоди", - відзвітували в КМДА.

Нагадаємо:

  • У понеділок, 19 липня Київ накрила негода. Грозовий фронт приніс з собою град і пориви шквального вітру. Сильний дощ затопив різні райони столиці, а також вивів з роботи станції метро "Берестейська" та "Академмістечко".
  • Після столиці до потопу готується Дніпро. Через погіршення погодних умов місцевих мешканців  закликають не залишати під деревами і на вулицях з великим ухилом автомобілі.

Негода у Києві: за півгодини сильного дощу випала тижнева норма опадів

Негода у Києві: за півгодини сильного дощу випала тижнева норма опадів

Повʼязані теми:

Наступна публікація