Популярний магазин Rozetka представив літні акції і знижки на гіроскутери Реклама

Популярний магазин Rozetka представив літні акції і знижки на гіроскутери

Фото: ТСН.ua

Гіроскутери – відмінна альтернатива громадському або особистому транспорту особливо влітку. Вони стають у нагоді під час прогулянок або поїздок на роботу.

Гіроскутери стрімко набули популярності серед прогресивної молоді. Зручні у керуванні, екологічні, компактні вони здатні замінити транспорт в теплу погоду. Супермаркет Rozetka їде у ногу з модними трендами і пропонує клієнтам літні знижки та акції при купівлі цих сучасних засобів пересування.

Популярна тенденція

     Ще два роки тому гіроскутери, сігвей та інші види електротранспорту були новинкою для українських користувачів. Але зустріти їх зараз на дорогах – цілком звична норма. Це вже не просто аксесуари для розваги, а "розумні" девайси, здатні замінити особистий або громадський транспорт.

Гіроскутери

     Гіроцикли мають багато переваг:

  • Екологічність – не забруднюють навколишнє середовище;
  • Компактність – їх можна легко переносити в руках або перевозити у багажнику авто;
  • Зручність пересування – їздити на них можна по тротуарах, пішохідних доріжках;
  • Доступність – ціна якісного девайсу не перевищує вартості надійного велосипеда, а керувати ним набагато легше.

Вигідне рішення

     Магазин Rozetka пропонує покупцям, окрім звичайних гіробордів, апарати, які обладнані вертикальною стійкою під коліна. Утримувати рівновагу на таких пристроях значно легше. В інтернет-супермаркеті можна знайти сучасні гіроскутери з функцією самобалансування, які автоматично підтримують рівновагу у разі наїзду на перешкоду.

     Девайси з дистанційним керуванням руху і підтримкою ПЗ контролюються зі смартфона. Так користувач отримує можливість регулювати швидкість, напрямок руху апарату. Окремі моделі доповнені LED-дисплеєм, де відображається важлива інформація, наприклад,  рівень заряду акумулятора. А з пристроїв з функцією Bluetooth-колонки можна слухати музику під час прогулянки.

     На сайті діють літні знижки від 7 до 40% на різні моделі гіроциклів. А до прогресивних новинок додаються подарунки, наприклад, рюкзак до Ninebot by Segway miniPRO. Окрім того, в магазині є моделі з незначними вадами, наприклад, подряпинами на корпусі. Придбати їх можна за зниженою ціною.

Гіроскутери

Вироби якої фірми кращі

     Дуже популярні серед покупців гіроскутери китайських виробників. Вони не поступаються якістю оригінальним Segway або Rover, але коштують дешевше. Наприклад, девайси Xiaomi відрізняються відмінною якістю і прийнятною вартістю. Апарати Smart, Wmotion коштують ще дешевше. А компанії StreetGo, UFT пропонують бюджетні моделі. Тож вибір певного виробника залежить виключно від бюджету покупця.

Що у підсумку

     Гіроскутери – відмінна альтернатива громадському або особистому транспорту особливо влітку. Вони стають у нагоді під час прогулянок або поїздок на роботу. І щоб прогресивна молодь мала змогу придбати "розумні" девайси, інтернет-супермаркет Rozetka пропонує літні знижки від 7 до 40% на різні моделі. Крім цього, в магазині можна знайти вигідні акції, а деякі товари надаються за зниженою ціною.

     "Розетка" пропонує електротранспорт на будь-який смак від європейських та китайських виробників, вибрати який можна за посиланням: https://rozetka.com.ua/elektrotransport/c4625901/.

Наступна публікація