Понівечене тіло жінки знайшли біля автобусної зупинки у Києві: поліція розшукала вбивцю

Зловмиснику загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. 

Правоохоронці розшукали чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві жінки. Її понівечене тіло знайшли у суботу, 24 жовтня, на зупинці громадського транспорту перехожі. 

Про це сьогодні, 26 жовтня, повідомляє поліція Києва.

"До Деснянського управління поліції від перехожих надійшов виклик про те, що на зупинці громадського транспорту на вулиці Закревського вони побачили жінку з ознаками насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду тіла жінки, криміналісти виявили сліди асфіксії, які вказують на те, що, ймовірно, її задушили. Поряд поліцейські знайшли особисті речі убитої, а згодом встановили її особу. Це – 46-річна жителька столиці, в якої напередодні стався конфлікт зі знайомим. Для встановлення остаточної причини смерті, тіло померлої відправили на судово-медичну експертизу, зазначили у поліції.

Правоохоронці встановили та затримали 32-річного уродженця Херсонщини, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки. Наразі чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. 

 

Нагадаємо, вранці суботи, 24 жовтня у Києві на Троєщині знайшли тіло жінки з множинними побоями та сумкою на шиї, якою її, ймовірно, задушили. Одяг на померлій був розірваний, штани - приспущені, а навколо тіла було розкидане волосся. Статеві органи були в крові, а поруч з тілом лежала закривавлена ​​пляшка. 

Керівником Підвисоцької громади стане Віктор Лозинський, який сидів у в'язниці за вбивство

Керівником Підвисоцької громади стане Віктор Лозинський, який сидів у в'язниці за вбивство

Повʼязані теми:

Наступна публікація