Помста із ревнощів: у Києві двоє чоловіків викрали співмешканця колишньої дружини одного з них

Помста із ревнощів: у Києві двоє чоловіків викрали співмешканця колишньої дружини одного з них

Помста із ревнощів: у Києві двоє чоловіків викрали співмешканця колишньої дружини одного з них

Фото: Поліція Києва

В організації викрадення підозрюється ексчоловік жінки, з якою потерпілий наразі проживає.

Київські оперативники затримали дует зловмисників, які викрали чоловіка.

В організації викрадення підозрюється колишній співмешканець жінки, з якою потерпілий наразі проживає. Він із товаришем під погрозою зброї одягнули на чоловіка кайданки, на автомобілі вивезли в лісопаркову зону та побили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення лікаря про госпіталізацію 36-річного уродженця Черкаської області. Непритомного чоловіка з травмою голови виявили біля будинку на вулиці Космонавта Волкова. Для документування події на адресу виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко розповів про те, що правоохоронці оглянули місце події, переглянули відео з камер спостереження та опитали потерпілого у лікарні. Після відпрацювання отриманої інформації поліціянти з’ясували, що чоловіка викрали та побили його товариші, на затримання яких орієнтували карний розшук.

"Ми встановили, що двоє чоловіків їхали автомобілем та побачили на вулиці співмешканця колишньої дружини одного з них. Зупинивши автівку спільники вирішили розібратися з чоловіком. Погрожуючи пістолетом та одягнувши кайданки, вони посадили його в салон та відвезли в лісопаркову зону, де побили та залишили", - повідомив начальник управління поліції.

Зловмисниками виявилися уродженці Запорізької та Дніпропетровської областей, 1969 та 1991 років народження.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення особи) Кримінального кодексу України, та суд обрав запобіжний захід – особисте зобов’язання. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Печерську у годину пік двоє грабіжників, погрожуючи чоловіку ножем, відібрали у нього сумку з грошима і годинник.

Повʼязані теми:

Наступна публікація