Половина кози та сльози від смороду: київський "Плюшкін" улаштував сміттєзвалище в багатоповерхівці та зник

Половина кози та сльози від смороду: київський "Плюшкін" улаштував сміттєзвалище в багатоповерхівці та зник

Фото: ТСН

Сусіди, поліція та комунальники безпорадні перед цією ситуацією.

Мешканці одного з київських будинків кілька років воюють із чоловіком, який стягує додому всілякий непотріб. Місяць тому "Плюшкін" загадково зник, полишивши відчинену оселю та увімкнене світло, сусіди викликали поліцейських та комунальників, але зайти до квартири не наважилася жодна служба, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Захаращену квартиру видно з вулиці: її балкон переповнених мотлохом. Жителі під’їзду запевняють, що всередині все набагато гірше – там серед іншого принесеного власником житла сміття лежали навіть половина кози з рогами та шмат трупу собаки. "Просиш винести це – нереально. Він не реагує. Там миші живуть, до мене забігають миші", - каже один із сусідів. Люди неодноразово скаржилися у ЖЕК і поліцію, але єдиним наслідком цих звернень стали порізані агресивним "Плюшкіним" двері сусідів.

У Києві мешканці будинку кілька років воюють із сусідом, який збирає вдома непотріб

У Києві мешканці будинку кілька років воюють із сусідом, який збирає вдома непотріб

Після того, як чоловік зник, мешканці підїзду захвилювалися ще більше, бо квартира, в якій постійно горить світло, відчинена навстіж і в ній хазяйнують волоцюги. З порогу видно, що міжкімнатні стіни зруйновані, дроти висять на трубах водопостачання, а сусіди розповідають, що десь під ганчір’ям є газовий балон. Сморід у під’їзді такий, що з очей мимоволі йдуть сльози. Найгірше доводиться жінці, котра мешкає поверхом вище. Ніна Олексіївна вже сім років не виходить з оселі, тож переймається не тільки через запах, але й безпеку свого життя. "Страх, що впаде цигарка. Згорю", - зізнається вона.

Викликана на місце поліція переступати поріг оселі без працівника ЖЕКа відмовляється. Комунальники ж чекають на дільничного, котрий навіть не заходить у під’їзд – пояснює, що без рішення суду до квартири будь-кому заходити неможна. Керівник районної поліції на Оболоні твердить, що скаргу пожильців розглядали, але зайти до оселі суд дозволяє лише в разі надзвичайної ситуації. Тож правоохоронці можуть утішити лише обіцянками відшукати зниклого чоловіка і вмовити його розгребти квартирне сміттєзвалище.

Кореспондент ТСН Антон Страшко 

Повʼязані теми:

Наступна публікація