Ляшко і Салій позмагаються з Кличком і Поповим за столицю

Ляшко і Салій позмагаються з Кличком і Поповим за столицю

Ляшко готовий позмагатися за крісло мера Києва / Фото: gbgalsgallery.com

Кількість охочих до участі в перегонах за крісло мера Києва зростає.

Узяти участь у виборах міського голови Києва мають намір нардеп, лідер Радикальної партії Олег Ляшко та колишній глава КМДА Іван Салій. Перший з них чекає на затвердження кандидатури на з'їзді своєї політичної сили, а другий вважає, що міг би стати компромісною фігурою в діючому розкладі сил.

Ляшко підкреслив, що вчора його партія вирішила брати участь у виборах до Київради. "Вчора ми прийняли рішення йти на вибори, і, думаю, 10-12% наберемо", - зазначив він.

А от питання кандидата в мери буде вирішувати на з'їзді. При цьому депутат запевнив, що готовий особисто відстоювати права киян.

Читайте також: Аделаджа закликає своїх парафіян захопити Київ

У свою чергу Салій заявив, що його кандидатура може стати компромісною для всіх політичних сил. "Краще кандидата в мери, ніж я – немає. Хто ще може зрівноважити вас всіх?", - запитав він.

На його думку, новим мером столиці повинен бути господарник, а не олігарх або політик.

Раніше намір позмагатися за посаду очільника столиці так чи інакше висловлювали діючий керівник КМДА Олександр Попов, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, народні депутати Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, Петро Порошенко тощо.

Повʼязані теми:

Наступна публікація