Поліція затримала підозрюваного у розстрілі поліцейського

Поліція затримала підозрюваного у розстрілі поліцейського

Поліція затримала підозрюваного у розстрілі поліцейського

Поліцейський Дмитро Глушак / Фото: Поліція Києва / Facebook

Злочин стався напередодні у дворі в середмісті Києва.

Правоохоронці затримали особу, яка об'єктивно підозрюється у скоєнні вбивства поліцейського, яке сталося напередодні в одному з дворів житлових будинків Києва. Процесуально статус "підозрюваного" він матиме після того, як прокуратура узгодить підозру. Про це повідомили ТСН.ua джерела в правоохоронних органах.

Вбивця нещодавно вийшов з місць позбавлення волі. Також відомо, що постріли було здійснено з пістолета ТТ калібру 7’62 мм. За попередніми даними, жертва хотіла продати своєму вбивці золотий ланцюжок великої ваги. Одразу після зустрічі зловмисник сів у машину на заднє сидіння і вони від'їхали у сусідній двір під приводом необхідності перевірки справжності дорогоцінного металу у виробі. Після цього зловмисник почав стріляти в поліцейського - через спинку сидіння ззаду. Було здійснено два постріли.

Як відомо, вбивство сталося напередодні – поліцейського знайшли застреленим у власному авто. Вбитому був 41 рік, він був підполковником, заступником начальника управління-начальником відділу у Департаменті оперативно-технічних заходів Нацполіції України.

Поліція оприлюднила ім'я загиблого – Дмитро Глушак. Він працював у Нацполіції від 1995 року. Колеги висловили співчуття сім’ї загиблого: батькам, дружині та 6-річному синові поліцейського.

Нагадаємо, одна з версій, яку від початку розглядає поліція – убивство з корисливих мотивів. У вбитого також не знайшли мобільного телефона.

Застрелений у столиці правоохоронець працював у Нацполіції

Застрелений у столиці правоохоронець працював у Нацполіції

Повʼязані теми:

Наступна публікація