Поліція посилила охорону в центрі Києва, де підприємці вийшли на масовий протест

Поліція посилила охорону в центрі Києва, де підприємці вийшли на масовий протест

Фото: УНІАН

Правоохоронці закликають дотримуватися порядку.

У зв'язку з протестом підприємців у центрі Києва 17 листопада, де вже сталася штовханина із правоохоронцями, поліція спільно з Нацгвардійцями посилила охорону. Силовики вийшли на посилене чергування, щоб не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення акцій. 

Про це повідомляє пресслужби МВС та Нацполіції.

Разом із силовиками чергувати на вулиці міста вийшли рятувальники, кінологи, вибухотехніки. Правоохоронці закликали мітингарів не порушувати порядку, дотримуватися норм законодавства, а у разі потреби, радять звертатися до поліції.

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема, і під будівлею Верховної Ради України. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі", - сказали у Нацполіції.

Нагадаємо, вранці 17 листопада в центрі Києва, зокрема, під будівлею Кабінету міністрів України підприємці з низки міст вийшли на протест із вимогою дозволити працювати їм у вихідні дні.

Читайте також:

Верховна Рада в облозі: протестувальники повністю перекрили урядовий квартал

Верховна Рада в облозі: протестувальники повністю перекрили урядовий квартал

Повʼязані теми:

Наступна публікація