Поліція порушила справу за фактом стрілянини біля ринку у Києві

Правоохоронці вважать, що учасники конфлікту знайомі між собою.

Поліція порушила справу через стрілянину біля одного з міських ринків у Деснянському районі, в результаті якої госпіталізовано двох постраждалих. Один із них отримав вогнепальне поранення у живіт, ще троє чоловіків - побої.

Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

"За фактом бійки зі стріляниною слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - повідомляють правоохоронці.

Повідомляється, що з місця події поліцейські вилучили гільзи, їх відправлять на експертизу. За попереднім висновком експерта, стріляли з травматичної зброї. Окрім того, на місці конфлікту виявили автомобіль BMW, який був викрадений в Обухові та перебуває у розшуку. З мікроавтобуса Mercedes, який затримали біля Гідропарку, вилучили димову шашку та бронежилет.

На цей час до поліції ніхто з учасників конфлікту із заявами про вчинення злочину не звертався, а молодики, яких затримали поліцейські, заперечують свою причетність до подій біля ринку.

Зважаючи на всю зібрану інформацію, правоохоронці зробили висновок, що зустріч була заздалегідь спланована, і активні учасники конфлікту - знайомі між собою.

У Києві поблизу ринку правоохоронці виявили трьох чоловіків зі слідами побоїв. Після того, як очевидці заявили, що зловмисники зникли з місця події білим мікроавтобусом Mercedes і двома сріблястими автомобілями BMW і Toyota з іноземною реєстрацією, поліція ввела в місті план "Перехоплення". 

У Манчестері невідомий влаштував стрілянину під час святкування карнавалу

У Манчестері невідомий влаштував стрілянину під час святкування карнавалу

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація