Поліція оголосила підозру затриманому за вбивство 16-річної дівчини на Оболоні

Поліція оголосила підозру затриманому за вбивство 16-річної дівчини на Оболоні

Місце проведення слідчих дій / Фото: Поліція Києва / Facebook

54-річного мешканця Києва перевіряють на причетність до інших злочинів.

Правоохоронці оголосили підозру затриманому у справі про вбивство 16-річної дівчини на столичній Оболоні. Про це повідомляє поліція Києва.

Затриманий – мешканець Києва 1964 року народження, мав судимості.

 "Чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За погодження із процесуальним прокурором цій особі оголошено підозру у вчиненні умисного вбивства. Проводяться необхідні слідчі дії та призначені судові експертизи", - зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Олександр Пивовар.

Чоловіка підозрюють у скоєнні злочину за статтею "умисне вбивство". Вирішується питання обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як відомо, до поліції звернулась сестра зниклої дівчини. Правоохоронці у суботу, 28 липня, близько третьої ночі знайшли тіло зниклої зі слідами насильницької смерті. Дівчині було 16 років, вона - жителька Закарпатської області. Пізніше у Мережі опублікували відео допиту затриманого, де він пояснював свої мотиви.

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві дівчини на столичній Оболоні

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві дівчини на столичній Оболоні

Повʼязані теми:

Наступна публікація