Поліція обмежила рух вулицями у центрі Києва через заплановану акцію протесту

Поліція обмежила рух вулицями у центрі Києва через заплановану акцію протесту

Фото: УНІАН

Поліцейські вже чергують.

У Києві правоохоронці заступили на посилене чергування через заплановану акцію протесту під стінами уряду. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"Аби не допустити порушень громадського порядку під час проведення запланованих акцій у центрі Києва, поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Кабміну. Для забезпечення публічної безпеки і порядку правоохоронці заступили на чергування.

"Організатори заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції. Задля безпеки дорожнього руху правоохоронці обмежили дорожній рух окремими вулицями у центрі столиці", - додали у поліції.

Нагадаємо, 26 квітня у Херсонській області на Антонівському мосту відбулася масштабна акція протесту фермерів, які в період карантину втратили шляхи реалізації продукції. Сільгоспвиробники, перекрили рух на дорозі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація