Показував сцени зоофілії та схиляв до сексу: у Києві чоловік розбещував 13-річних дівчаток

Показував сцени зоофілії та схиляв до сексу: у Києві чоловік розбещував 13-річних дівчаток

Фото: Прокуратура міста Києва

Одну із школярок чоловік намагався "продати" на сайті секс-знайомств.

У Києві судитимуть 50-річного чоловіка за розбещення 13-річних дівчат та виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру за участю однієї з них. 

Про це сьогодні, 21 вересня, повідомляє прокуратура Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №7 скеровано до суду обвинувальний акт щодо 50-річного чоловіка, який підозрюється у розбещенні двох 13-річних дівчат та виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру за участі однієї з них", - йдеться у повідомленні.

Чоловік познайомився зі школярками у магазині та почав спілкуватися з ними за допомогою смс-повідомлень, а через деякий час запросив їх до себе додому, де схиляв до вживання алкоголю, наркотиків, демонстрував відеозаписи зі сценами зоофілії та схиляв до сексу.

"Крім цього, впродовж кількох місяців підозрюваний продовжував розбещення однієї з дівчат та схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим особам. З цією метою він зареєстрував потерпілу на одному із сайтів секс-знайомств, де від її імені вів листування з чоловіками, відправляв їм фотографії оголеної малолітньої дівчинки та пропонував надання нею послуг сексуального характеру за грошову винагороду", - зазначають у прокуратурі.

Обвинувальний акт щодо чоловіка направлено для розгляду до Подільського райсуду м. Києва за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб) , ч. 2 , ч. 4, ч. 5 ст. 301 (виготовлення та поширення порнографії), ч. 3 ст. 303 КК України (втягнення малолітньої у заняття проституцією).

Зловмисник перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Запорізькій області збоченцем, який показував двом дівчаткам статеві органи, виявився багатодітний батько. Чоловік виховує п'ятьох дітей, четверо з яких малолітні. 

Відомого полтавського фотографа підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дівчинки

Відомого полтавського фотографа підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дівчинки

Повʼязані теми:

Наступна публікація