Подружжя киян розповіло, як різниця у зрості в 40 сантиметрів допомагає у шлюбі

Подружжя киян розповіло, як різниця у зрості в 40 сантиметрів допомагає у шлюбі

Фото: ТСН

Чоловік і жінка разом вже 17 років і досі закохані одне в одного.

Таку різницю між дівочими мріями та реальним обранцем киянка Надія Колоскова навіть уявити не могла. Понад 40 сантиметрів різниця у зрості. Утім, ці двоє разом уже 17 років, мають дорослу доньку і досі дивляться одне на одного закоханими очима. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

На них витріщаються постійно. Діапазон – від захоплення до нерозуміння. Подружжя каже, що не звертає на це увагу, а от не звернути увагу на Олексія із дружиною Надією справді неможливо. Вони паралізують з першого погляду. Надя – 1,98 м, Олексій - 1,58 м. Тобто трохи довший за її ноги. Але у їхньому випадку розмір має значення хіба в магазині. Підібрати одяг – справжній квест для обох.

Невелика різниця: як різний зріст допомагає у шлюбі подружжю киян

Невелика різниця: як різний зріст допомагає у шлюбі подружжю киян

Ці протилежності притягнулися одного зимового дня. Надя підпрацьовувала Снігуронькою і хтось зі знайомих порадив напарника на роль Діда Мороза. Зустрітися домовилися в метро.

"Дивлюся: нікого немає. Іду і тут: "Ви Надя?". Я думаю, хто це мене ... Ну може не мене. Другий раз питає. Я думаю: треба подивитися, звідки йде голос. Спускаюся вниз і бачу Льошу. Думаю, ось це так", – згадує Надія.

Здавалося б, його шанс із баскетболісткою менший за нього самого. Та Олексій замахнувся на високе. "Це моя жінка до завершення мого життя", – стверджує він.

"Звичайно, була можливість і вище взяти обранця. А толку, якщо він буде два метри і мені буде з ним нецікаво? Тут взяло вгору те, що немає якихось моментів закомплексованості", – розповідає Надія.

Ця парочка – розрив шаблона. Західні дослідження виявили: комфортно дама почувається поряд з чоловіком, вищим за неї бодай на 20 сантиметрів. А ідеальним зростом коханого європейські жінки називають під 1,90.

Надія та Олексій – офіційні рекордсмени України. Пара з найбільшою різницею у зрості. Кохану Олексій втягнув у справу свого життя – історичну реконструкцію! "Щось наполеонівське в ньому є", – каже Надія.

Він ніжно називає її крихіткою. І запевняє: за даму свого серця безстрашно стоятиме до кінця. На будь-якому полі бою.

Кореспондент ТСН Людмила Бадалян

Повʼязані теми:

Наступна публікація