Подробиці побиття сина Шуфрича: постраждалі навіть не відбивалися

Подробиці побиття сина Шуфрича: постраждалі навіть не відбивалися

Фото: ТСН

Олександр твердить, що в нього попросили цигарку, а потім ударили по обличчю.

Син народного депутата Нестора Шуфрича Олександр розповів про бійку, в котрій постраждав сам і кілька його друзів. За словами Олександра, він усіляко намагався уникнути сутички, однак хуліган був дуже причепливим, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Зі слів сина Шуфрича, під час конфлікту агресор кілька разів називав його на прізвище. Із розповіді Олександра також випливає, що згодом до нападника приєдналися ще четверо осіб. Хто вони й чому напали, потерпілий не знає. "З нашого боку, я хочу наголосити, що не було вчинено навіть спроб самооборони, тому що ми навіть не мали на це змоги – нас усіх було побито зненацька, кого зі спини, кого з боку. Почувши, що ми хочемо викликати поліцію, хлопці сказали, що вони з органів, це цитата", - розповів син політика.

У конфлікті постраждали також двоє друзів Шуфрича, у всіх струс мозку та численні забиття. Первістка Шуфрича та його друзів відлупцювала група невідомих в одному зі столичних ресторанів. У поліції заявили про відкриття кримінального провадження.

Син депутата Нестора Шуфрича розповів, як його побили невідомі чоловіки

Син депутата Нестора Шуфрича розповів, як його побили невідомі чоловіки

Повʼязані теми:

Наступна публікація