Podil Plaza & Residence - вигідні інвестиції в елітну нерухомість Реклама

Podil Plaza & Residence - вигідні інвестиції в елітну нерухомість

Купуючи житло в ЖК "Поділ Плаза" ви отримуєте ряд приємних бонусів від забудовника.

У нестабільній економічній ситуації дуже важливо зберегти і примножити свої кошти. Тому варто вибирати найбільш вигідний спосіб капіталовкладення - інвестування в нерухомість.

Останнім часом на українському ринку житлової нерухомості попит на вторинне житло знижується на користь новобудов. Чому ж зараз так вигідно купувати квартиру в новому будинку?

Якщо розглядати елітну нерухомість на прикладі ЖК "Поділ Плаза", то при покупці житла ви отримуєте ще і ряд додаткових бонусів від забудовника. Вас приємно здивує світлий хол з красивим ремонтом, закрита прибудинкова територія, спланована за участю кращих ландшафтних дизайнерів і унікальний архітектурний проект самої будівлі.

Що стосується інфраструктури "Podil Plaza & Residence", тут передбачено все необхідне для комфортного проживання. Прямо на території комплексу розташований п'ятиповерховий торговий центр, де є все для відпочинку, шопінгу, підтримки себе у відмінній формі і навіть офісні приміщення для продуктивного ведення бізнесу. До ваших послуг бутики luxury-брендів, преміальний продуктовий супермаркет, ексклюзивний алкоголь і сигари, кафе, ресторани, SPA і сучасний фітнес-клуб.

"Поділ Плаза" знаходиться в діловому і культурному центрі Києва, в крокової доступності від кращих навчальних закладів, театрів, музеїв, історичних місць. Таке розташування дозволить повною мірою відчути унікальні можливості столичного життя.

Переваги новобудов у порівнянні з вторинним ринком нерухомості

Квартири в нових будинках вигідно відрізняються поліпшеними плануваннями. Вони більш просторі, що дозволяє раціонально використовувати простір для створення затишку в оселі. Ви можете самостійно продумати дизайн або запросити для цього професіоналів - і перетворити придбану квартиру в будинок вашої мрії.

Серед плюсів новобудов слід зазначити також нові комунікації (труби, проводка), індивідуальне опалення, достатню кількість паркомісць, місткі і безшумні ліфти. Вторинний ринок житла далеко не завжди може запропонувати такі умови проживання.

Більш того, квартири на вторинному ринку практично завжди потребують ремонту, як мінімум косметичному. Тому на додачу до і так чималої вартості вони часто вимагають вкладення додаткових коштів. А купуючи квартиру в центрі Києва, навпроти, можна непогано заробити. Особливо якщо інвестувати на етапі будівництва.

Наприклад, зараз "Podil Plaza & Residence" дає можливість купити житло преміум класу значно дешевше ринкової вартості. В сьогоднішніх умовах це один з найприбутковіших видів інвестицій, адже попит на житло в центрі столиці в будь-якому випадку буде тільки рости. Таку квартиру можна вигідно продати після введення будинку в експлуатацію або здавати в оренду, перетворивши в джерело пасивного доходу. При цьому повністю відсутні інвестиційні ризики: девелоперська компанія "Статус Груп", забудовник "Поділ Плази" користується перевіреною репутацією надійного партнера і завжди здає об'єкти в строк.

Вибирайте надійне інвестування з максимальною вигодою - купуйте житло в елітному ЖК "Podil Plaza & Residence".

Наступна публікація