Пиво, собаки та дорогі авто: що відомо про водія, через якого загинула сім'я під Києвом  

Антон Желепа раніше вже був судимий за смертельну аварію.

Чоловік, який за кермом Mercedes влаштував смертельну ДТП під Києвом, судячи із його сторінок у соцмережах, є любителем відпочинку та пошанувачем дорогих авто. Нагадаєм, жертвами п'яного водія у Козині Обухівського району Київської області стали четверо людей.

Згідно з інформацією із соцмереж, 39-річний Антон Желепа – любитель відпочинку. На його сторінках багато світлин, де він зображений з пивом, цигарками на природі.

Крім того, вочевидь, у Желепи є кілька собак, фото з якими він активно ділиться. Також у соцмережах учасника смертельної аварії трапляються світлини із зображенням дорогих автівок.

Фото: із соцмереж

На одній з фотографій Антон Желепа сидить з пивом на природі, а поруч стоїть дитячий візочок.

Крім того, раніше у Мережі також з'явилася інформація про минуле цього чоловіка. Виявляється, що 13 років тому він був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, десять років тому вчинив аварію у якій загинула жінка. Відсидів три роки

Як повідомив журналіст Василь Крутчак у своєму Facebook, Антон Желепа народився 17 березня 1981 року у м. Штоково-17, Приморського краю Російської Федерації, громадянин України.

"Раніше судимий: 13.11.2007 року Печерським районним судом м. Києва за ч. 2 ст. 345 КК України до 4 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробувальним строком 2 роки; 27.09.2010 року Васильківським районним судом Київської області за ч. 2 ст. 286 КК України засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком 3 роки", - написав Крутчак. 

Трохи інформації про к0нченого через якого сьогодні в ДТП загинула сім’я. Желепа Антон Михайлович, 17.03.1981...

Опубликовано Vasyl Krutchak Воскресенье, 12 июля 2020 г.

Крім того, за інформацією із соцмереж, Антон Желепа у 2020 році нібито проходив як обвинувачений у справі про домашнє насильство.

Як повідомлялося раніше, аварія сталася увечері неділі, 12 липня. У ДТП у Козині одразу загинули батько, мати та 8-річна донька. Пізніше помер 10-річний хлопчик. За життя ще одного, 12-річного, хлопчика борються лікарі.

Винуватець ДТП їхав на Mercedes, який зареєстрований на жінку на ім’я Ольга Віталіївна, 1971 року народження, повідомляє "Київ оперативний". Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Також перевіряють інформацію щодо наркотичного сп'яніння.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація