Підрив банкомата у Києві: поліція оприлюднила відео

Підрив банкомата у Києві: поліція оприлюднила відео

Фото: Поліція Києва

Злодії забрали касети з грошима та втекли.

У Подільському районі столиці зловмисники підірвали вуличний банкомат, забрали звідти касети з готівкою та втекли. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Поліція оприлюднила відповідне відео.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.  

"Сьогодні близько 01:30 до столичної поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що троє невідомих підірвали банкомат біля продуктового магазину на вулиці Виговського. На місце події відразу прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, кінолог зі службовим собакою та вибухотехніки", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські оглянули місце злочину, опитали свідків, вилучили та опрацювали відео з камер спостереження.

 

Попередньо встановлено, що правопорушники за допомогою газоповітряної суміші підірвали банкомат, звідти забрали касети з грошима та втекли. Внаслідок вибуху пошкоджено внутрішнє та зовнішнє оздоблення фасаду будівлі, сума збитків встановлюється.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12-ти років із конфіскацією майна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація