Підприємці в Києві знову прийшли під Раду: почалися сутички з поліцією

Підприємці в Києві знову прийшли під Раду: почалися сутички з поліцією

Протести підприємців тривають через введення касових апаратів.

Підприємці вранці 4 грудня знову вийшли на протест під Верховною Радою і перекрили увесь урядовий квартал. ФОПи протестують через впровадження обов'язкових касових апаратів, яке відтермінував днями уряд на рік.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Як повідомляє з місця події журналістка ТСН, на протесті кілька тисяч ФОПівців, котрі приїхали з різних регіонів України. Попри те, що Рада погодилася відтермінувати введення касових апаратів, учасники протесту не згодні і вимагають повного скасування законопроєкту.

Наразі, за інформацією патрульної поліції Києва, рух перекрито від Кріпосного провулку до Європейської площі, а також виїзд на вулицю Інститутську. На місці у посиленому режимі працює поліція.

"До охорони правопорядку залучено працівників структурних підрозділів поліції і військовослужбовців Національної гвардії України. Щоб не допустити будь-яких правопорушень і забезпечити мирне проведення заходів, представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками акції превентивну, профілактично-роз'яснювальну роботу", — йдеться у повідомленні. 

Знову протестують: підприємці продовжують вимагати залишити спрощену систему оподаткування

Знову протестують: підприємці продовжують вимагати залишити спрощену систему оподаткування

Як повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News, між протестувальниками і правоохоронцями сталися перші сутички. 

Нагадаємо, підприємці протестують у центрі Києва від вівторка, 1 грудня. Учасники акції виступають проти карантинних обмежень і проти фіскалізації малого бізнесу.

Того ж дня депутати Верховної ради відтермінували введення касових апаратів для ФОПів, підтримавши відповідний законопроєкт №4439-д про відтермінування використання касових апаратів для бізнесу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація