Підпірні стінки на Пейзажній алеї та армований каркас на Індустріальному мосту: у Києві триває капітальний ремонт

Підпірні стінки на Пейзажній алеї та армований каркас на Індустріальному мосту: у Києві триває капітальний ремонт

Фото: Укравтодор

На частині вулиці Милославської дорожники кладуть новий асфальт.

У Києві тривають роботи з реконструкції та капітального ремонту.

На частині вулиці Милославської дорожники кладуть новий асфальт: вже влаштували нижній шар покриття площею 9 тисяч квадратних метрів. Продовжується також оновлення й посилення основи дороги. Про це повідомляє КК "Київавтодор".

На Індустріальному шляхопроводі дорожні служби залили частину монолітної залізобетонної плити. Триває робота із в’язання нового армованого каркасу на інших ділянках споруди.

На вулиці Борщагівській завершують монтаж бордюрного каменю. Розпочали дорожники знімати старе асфальтове покриття. Зокрема, на ділянці між провулком Політехнічним і вулицею Янгеля. Триває ремонт оглядових колодязів системи зливостоків.

На Пейзажній алеї з’являється нове мощення з гранітних ФЕМ. Бруківку монтують на монолітну бетонну плиту. Ремонтують і підпірні стінки вздовж схилу.

Нові опори освітлення встановлюють на проспекті Степана Бандери. Також на цій магістралі монтують бордюрний камінь.

Найближчим часом розпочнуть капітальний ремонт частини Кільцевої дороги (автошлях Т-1027), вул. Льва Толстого (від вул. Липківського до вул. Тарасівської), шляхопроводу на вул. Льва Толстого над залізницею, вул. Івана Франка, продовження робіт на вул. Чорнобильській.

Нагадаємо, у 2021 році планується здійснити капітальний ремонт майдану Незалежності та головної вулиці Києва – Хрещатика. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація