Підозрювану в утопленні власних дітей у київському озері помістили до психлікарні

Підозрювану в утопленні власних дітей у київському озері помістили до психлікарні

Фото: ТСН.ua

На думку лікарів, на момент скоєння вбивства жінка перебувала у неосудному стані.

Підозрювана у вбивстві двох своїх дітей Катерина Бабкіна пройшла комплексну психолого-психіатричну експертизу в стаціонарі Київської міської клінічної психіатричної лікарні №1 і була визнана психічно хворою.

Про це заявила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, пише УНН.

"Оскільки після експертизи лікарі повідомили, що вона перебувала у неосудному стані, у зв’язку з психічним захворюванням, наразі її стан залишається незмінним", - розповіла вона.

У Києві мати втопила двох своїх дітей в озері

У Києві мати втопила двох своїх дітей в озері

За словами Максимець, жінка перебуває у медичному закладі закритого режиму.

"Це майже те саме, що й СІЗО, тільки на території лікарні. Вона обмежена у пересуванні, не має можливості виходити з приміщення, в якому перебуває", - додала прес-секретар столичної прокуратури, зазначивши, що термін її перебування у цьому закладі залежить від лікарів та її психологічного стану.

Наразі триває судове розслідування, очікуються результати експертизи тіл загиблих дітей. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, жінка втопила в озері 6-річну доньку та 5-річного сина. Батько шукав дітей, аж поки його колишня дружина, вихователька дитячого садочка, в усьому не зізналась. 

Сама підозрювана у вбивстві власних дітей Катерина Бабкіна слідчим розповіла, що прокинулась вранці і їй примарився кінець світу. Вона видалила дані з соціальних мереж і телефону. Мобільний викинула у вікно. У поліції кажуть, що після розлучення жінка була у депресивному стані. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація