Підозрюваного у вбивстві підполковника Глушака триматимуть у СІЗО

Підозрюваного у вбивстві підполковника Глушака триматимуть у СІЗО

Підозрюваного у вбивстві підполковника Глушака триматимуть у СІЗО

Дмитро Глушак / Фото: Поліція Києва / Facebook

Суд обрав запобіжний захід затриманому.

Сьогодні, 7 липня, Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави підозрюваному у вбивстві поліцейського. Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці.

"За клопотанням столичної прокуратури 48-річному мешканцю Києво-Святошинського району Київської області, який підозрюється в умисному вбивстві підполковника поліції Дмитра Глушака, обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Раніше йому було оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч.2 ст. 115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, вчиненому з корисливих мотивів), та ч. 4 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством) КК України.

Нагадаємо, Дмитра Глушака застрелили у його власному авто 5 липня. Зловмисник знайшов оголошення про продаж золотого виробу у Мережі і домовився про зустріч з поліцейським. Під час зустрічі на авто Глушака вони від'їхали у двір багатоповерхівок, щоб начебто перевірити справжність виробу. Там злочинець двічі вистрелив у спинку сидіння водія – Дмитро Глушак помер на місці. Невдовзі після скоєння злочину чоловіка затримали, виявилось, що він має численні судимості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація