Підозрюваного у махінаціях із квартирами ексдиректора "Спецжитлофонду" відпустили під заставу у 2,3 млн гривень

Підозрюваного у махінаціях із квартирами ексдиректора "Спецжитлофонду" відпустили під заставу у 2,3 млн гривень

Фото: unsplash.com

Сума збитків від діяльності експосадовця становить майже 6 млн гривень.

Антикорупційний суд обрав запобіжний захід колишньому директору комунального підприємства "Спецжитлофонд", підозрюваному у зловживаннях, що завдали майже 6 млн гривень збитків.

Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"У четвер, 16 січня 2020 року, суд частково задовольнив клопотання прокурора та детектива та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 2,3 млн гривень та поклав на нього низку процесуальних обов’язків", - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними слідства, директор комунального підприємства 2015 року продав майнові права на 20 квартир у новобудові на Печерську, що будувались на замовлення комунального підприємства, за суттєво заниженими цінами.

У результаті оборудки комунальне підприємство недоотримало 5,9 млн грн, які мали бути використані на фінансування соціального проекту щодо забезпечення житлом медичних працівників з частковою оплатою його вартості.

Нагадаємо, раніше у Києві викрили злочинну організацію, пов’язану із незаконним відчуженням об’єктів нерухомості в столиці, до якої ймовірно був причетний суддя. Упродовж 2017-2019 років у столиці були відчужені 3 земельні ділянки, 8 квартир, 2 будинки, 33 паркомісця та гараж.

Повʼязані теми:

Наступна публікація