Підлеглий Кличка пішов у відставку

Підлеглий Кличка пішов у відставку

Фото: УНІАН

Тарас Панчій вирішив звільнитися з Департаменту міського благоустрою КМДА.

Перший заступник директора Департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панчій подав у відставку.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"У п’ятницю (22 листопада - прим.ред.) був мій останній робочий день у Департаменті міського благоустрою... Життя б’є ключем, і нам всім потрібно розвиватися і рости, я не кажу Вам: "До побачення", бо перед нами всіма ще стоїть багато задач, кажу: "До нових зустрічей". Все тільки починається", - написав Панчій, подякувавши своїм керівникам та колегам за співпрацю.

Також посадовець висловив упевненість, що директор департаменту Олексій Кулеба продовжить всі починання.

Друзі, хочу повідомити вам новину, в п`ятницю був мій останній робочий день в Департаменті міського благоустрою!!! Перш...

Опубликовано Тарасом Панчій Воскресенье, 24 ноября 2019 г.

Зазначимо, Панчій очолював посаду від 2016 року, до цього він працював начальником відділу у департаменті міського благоустрою.

Нагадаємо, раніше керівник Офісу президента України Андрій Богдан звернувся до уряду з проханням подати необхідні документи для звільнення Віталія Кличка з посади керівника Київської міської державної адміністрації.  Кличко, своєю чергою, заявляв, що розподіл повноважень міського голови Києва та керівника столичної державної адміністрації нібито суперечить європейській практиці місцевого самоврядування 

4 вересня Кабмін під час засідання погодив звільнення Кличка з посади голови КМДА. Остаточне рішення має прийняти президент України Володимир Зеленський. Сам очільник столиці рішення уряду називає неконституційним.

Водночас прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що в Києві не припинилася корупційна практика впливу на столичну адміністрацію різноманітних груп. Очільник уряду заявив, що особисто дуже поважає Кличка: "Я би звільнив не його, а пана Столара (Вадим Столар, забудовник та підприємець, який нібито має вплив на Кличка - ред.) , але посади у цієї людини немає, тому зробити це було би неможливо".

Повʼязані теми:

Наступна публікація