Під Радою мітингують близько 850 власників авто на єврономерах

Біля парламенту і урядового кварталу одночасно відбувається до 10 різних протестних заходів.

Під стінами Ради в акції протесту власників нерозмитнених автомобілів з "єврономерами" беруть участь близько 850 автомобілістів.

Про це РБК-Україна повідомила прес-секретар Головного управління Нацполіціі в Києві Оксана Блищик.

Наразі точно не зрозуміло, скільки осіб бере участь саме в цій акції, бо під стінами парламенту і урядового кварталу одночасно відбувається до 10 протестних заходів.

"В акції беруть участь близько 850 автомобілістів. За кількістю мітингувальників важко сказати, оскільки акції там (під Радою) не тільки власників автомобілів "на бляхах", а там до 10 акцій", - сказала вона.

Мітинг власників авто на єврономерах під Радою. Організовано доволі непогано. Люди приїхали з різних регіонів. Політичних прапорів немає. Людей десь до тысячи.

Опубликовано Денисом Казанским 6 сентября 2017 г.

Нагадаємо, Київ зранку заполонили автомобілі на єврономерах: біля Верховної Ради водії вимагають переглянути закон і дозволити їм вільно їздити на машинах з іноземними номерами протягом року за помірну плату.

Через цей протест був паралізований центр міста. Так, затори спостерігаються на вулиці Грушевського біля парламенту та Європейської площі, на Парковій дорозі, вулиці Івана Мазепи й Лаврській.

Транспортний апокаліпсис в Києві: чого хочуть водії авто на єврономерах

Транспортний апокаліпсис в Києві: чого хочуть водії авто на єврономерах

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація