Під КМДА вночі розтрощили наметове містечко інвесторів, які вклали гроші у будівництво квартир

Під КМДА вночі розтрощили наметове містечко інвесторів, які вклали гроші у будівництво квартир

Протестувальники кажуть, що нападники переламали намети та прапори.

Під Київською міською державною адміністрацією вночі потрощили наметове містечко. На це поскаржились інвестори банку "Аркада", які інвестували гроші в квартири банку але вже кілька років не можуть отримати ключі від квартир.

"Сьогодні о другій ночі на наметове містечко під КМДА було скоєно напад невідомими особами (6 осіб). В цей час в наметовому містечку перебували 6 представників об'єднання інвесторів банку "Аркада". Постраждалих немає. Деталі уточнюються. Зараз на місці працює поліція", - йдеться у повідомленні активістів.

Сьогодні о 2 ночі на наметове містечко під КМДА було скоєно напад невідомими особами. ( 6 осіб). В цей час в наметовому...

Опубліковано Всі недобудови Банк "Аркада" Четвер, 25 червня 2020 р.

За повідомленням, зламані каркаси наметів, розірвані тенти, навпіл зламані вудки до прапорів, розкидані каремати, спальники та банери.

Нагадаємо, у центрі Києва 29 травня масово протестували ошукані вкладники банку "Аркада". Вони повністю перекривали рух Хрещатиком, а потім встановили наметове містечко.

25 червня більше 30 нардепів звернулись до прем’єр-міністра щодо створення Міжвідомчої комісії або робочої групи при Кабміні для вирішення проблем інвесторів недобудованих об'єктів "Аркади".

Повʼязані теми:

Наступна публікація