Під Києвом зникли неповнолітні брат і сестра: фото, прикмети

Діти пішли з дому 24 лютого, на зв'язок з рідними не виходять, ймовірно, перебувають у Києві.

Увага, оновлення! Дітей розшукали.

Під Києвом зникли неповнолітні брат і сестра.

Діти 24 лютого близько 13 години дня пішли з дому, розташованому по вул. Соборності у селі Рогозів Бориспільської територіальної громади. Нині їхнє місцеперебування невідоме.

Про це йдеться у повідомленні Бориспільського районного управління поліції.

"Розшукуються діти (рідні сестра та брат): Христина Герасименко, 14 років, та Віктор Герасименко, 12 років… На зв'язок з рідними не виходять. Ймовірно, перебувають у Києві", - йдеться у повідомленні поліції.

Прикмети Христини: на вигляд 14 років, зріст 163 см, середньої статури, волосся темне, середньої довжини, обличчя кругле, очі блакитні. На шиї з правого боку три родимки.

Була одягнута у довгу темно-зелену куртку з білим написом на спині, джинси чорного кольору, чорні кросівки. З собою має наплічник бірюзового кольору.

Прикмети Віктора: на вигляд 12 років, зріст 160 см, худорлявої статури, темне волосся, обличчя овальне, над верхньою губою родимка, очі зелено-карі.

Хлопець був одягнутий у чорні штани, жовті кросівки, червону куртку з чорними смужками, шапка білого кольору з балабоном.

У разі отримання будь-якої інформації щодо можливого місцеперебування дітей просять телефонувати за номером спецлінії поліції "102".

Нагадаємо, 8 лютого у Києві зникла матір двох дітей, молодшого сина жінка народила місяць тому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація