Під Києвом зник дворічний хлопчик, до пошуків залучили аеророзвідку: фото

Мати повідомила про зникнення дитини лише за п'ять годин, коли вже стемніло.

На Київщині сталася надзвичайна подія. У селі Рагівка Вишгородського району зник хлопчик Богдан Уніченко. Малюку лише два з половиною роки.

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Мати повідомила про зникнення дитини близько 21 години. Пошуки тривали усю ніч і станом на ранок продовжуються. Ми максимально задіяли всі служби ГУНП в Київській області, на місці працюють Нацгварді, ДСНС. Наразі у пошуках задіяно 240 осіб", - зазначив Нєбитов.

До пошуків підключили аеророзвідку, правоохоронці проводять подвірний обхід.

Вже перевірили закинуті будівлі та колодязі.

Силовики вже розширили радіус пошуків - шукатимуть дитину у найближчих селах.

Фото: Поліція Київської області

До заходів підключились волонтери.

"Якщо у вас є будь-яка інформація щодо можливого місцеперебування дитини, повідомте про це на спецлінію поліції "102" або до Вишгородського районного управління поліції. На жаль, батьки повідомили про зникнення дитини лише за п'ять годин після зникнення Богдана, коли вже стемніло. Ніколи не зволікайте з повідомленням про зникнення ваших рідних", - наголосив начальник поліції Київщини.

Згодом стало відомо, що хлопчика знайшли у лісі за чотири кілометри від будинку, він був живий і неушкоджений, але виснажений, брудний і переляканий.

Нагадаємо, у київському метро знайшли трирічного малюка, який сам блукав підземним переходом. Поліцейські столичної підземки допомогли розшукати родичів хлопчика.

Новини України: поблизу столиці зник дворічний малюк

Новини України: поблизу столиці зник дворічний малюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація