Під Києвом викрили ще один підпільний заклад з азартними іграми

Поліція встановлює особи людей, які організували нелегальні ігри.

У Кагарлику Київської області правоохоронці припинили діяльність незаконного закладу азартних ігор. Під час слідчих дій у "гравців" виявили наркотики. 

Про це звітують у поліції.

Відомо, що діяв підпільний зал на вулиці Стадіонній у Кагарлику. У його приміщенні встановили техніку і надавали послуги азартних ігор. Осіб, які організували підпільний гральний бізнес і причетні до цього, встановлює поліція — задля притягнення їх до відповідальності.

Правоохоронці під час обшуку вилучили шість комплектів комп’ютерного обладнання, зошит із чорновими записами та гроші. Слідчі подали до суду клопотання, щоб арештувати вилучене майно.

У "гравців" вилучили канабіс та амфетамін. Наркотичні речовини направлено на експертизи.

За фактом незаконного зберігання наркотиків відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф або позбавлення волі до трьох років.

Нагадаємо, у Черкаській області затримали одного із керівників Смілянської місцевої прокуратури і начальника одного із відділень Національної поліції за підозрою у "кришуванні" нелегального грального бізнесу. За свої "послуги" посадовці щомісяця отримували хабарі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація