Під Києвом викрили незаконний центр з "лікування" алко- та наркозалежних

Під Києвом викрили незаконний центр з "лікування" алко- та наркозалежних

Фото: УНІАН

«Лікарську» практику організував місцевий житель в орендованому будинку, де за визначену платню він надавав свої «медичні» послуги.

На Київщині у місті Бровари викрили незаконний медичний реабілітаційний центр, де силоміць утримували людей під приводом надання їм лікарської допомоги.

Про нього стало відомо працівникам поліції від молодого чоловіка, якому вдалося звідти втекти, передає прес-служба ГУНП у Київській області.

«До Броварського відділу поліції звернувся 28-річний житель міста Дніпро з заявою про те, що місяць тому невідомі люди, застосувавши до нього фізичну силу, силоміць вивезли його в невідомому напрямку. За словами чоловіка там його утримували всупереч його волі під приводом отримання медичної допомоги від алкогольної залежності», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що «лікарську» практику організував місцевий житель в орендованому будинку, де за визначену платню він надавав свої «медичні» послуги.

На час перевірки поліцейськими у «центрі» перебувало десятеро пацієнтів, які проходили «лікування» від нарко та алкозалежності.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини та встановлює винних. Оскільки жодних документів, які б могли підтвердити законну діяльність цього «лікувального закладу», організатор не надав.

За цим фактом відкрито кримінальне, триває слідство.

Нагадаємо, у Полтаві визволили з полону людей, яких, за їхніми словами, незаконно утримували в реабілітаційному центрі для наркозалежних "Волна". Про обмеження свободи заявила 21 особа із 36, які були в центрі. Один сказав, що він – громадянин США. 

У Запоріжжі звільнили понад сотню людей, яких утримували у приватному реабілітаційному центрі

У Запоріжжі звільнили понад сотню людей, яких утримували у приватному реабілітаційному центрі

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація