Під Києвом виконроб вбив будівельника за крадіжку грошей, які згодом знайшов у себе

Під Києвом виконроб вбив будівельника за крадіжку грошей, які згодом знайшов у себе

Фото: facebook/Андрій Нєбитов

Двох підозрюваних у вбивстві взяли під варту.

Під Києвом виконроб з поплічником вбили будівельника, якого звинуватили у крадіжці грошей. Про це повідомив керівник поліції в Київській області Андрій Нєбитов у своєму фейсбуці.

До Ірпінської поліції надійшла інформація від поліцейських Житомира, що рідні тиждень не можуть зв'язатись з хлопцем, який працював на будівництві у Київській області.

Поліцейські Київщини встановили, де працював хлопець, і поставили запитання керівнику зниклого та його помічнику. Ті спочатку плутались у свідченнях, а згодом розповіли, що скоїли вбивство.

"Вбили хлопця за крадіжку 600 $ та вивезли до лісосмуги. Для укриття злочину тіло Євгена підпалили і закопали в землі", - йдеться у повідомленні.

Згодом ці гроші виконроб знайшов в себе. Обох співучасників затримано і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

Справжня оперативна робота! До Ірпінської поліції надійшла інформація від колег з Житомирської області, що тиждень тому...

Опубліковано Андрієм Нєбитовим Понеділок, 29 липня 2019 р.

Нагадаємо, на Житомирщині місцеві жителі виявили тіло вбитого чоловіка, присипаного землею. Ним виявився 23-річний житель Коростеня, який наприкінці червня 2019-го був оголошений у розшук як безвісти зниклий. Його підозрювали у причетності до злочинного угруповання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація