Під Києвом сталося зухвале пограбування АЗС: фото

Зловмисник відштовхнув працівницю, вдерся до автозаправної станції і викрав з каси 33 тисячі гривень.

Під Києвом сталося зухвале пограбування АЗС.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника.

Про це повідомляє Поліція Київської області. 

У місті Іванків, що на Вишгородщині, зловмисник відштовхнув працівницю, вдерся до автозаправної станції і викрав з каси 33 тисячі гривень. Після цього він зник на таксі у невідомому напрямку.

На місце події прибули наряд реагування Патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Поліцейські оперативно встановили службу таксі та напрямок руху автомобіля.

На пошуки авто були орієнтовані наряди поліції Іванківського та сусідніх районів. Невдовзі група реагування патрульної поліції Вишгородського відділу поліції у селі Лютіж зупинила розшукувану автівку, якою пересувався зловмисник.

Грабіжником виявився 36-річний житель Миколаївщини, у якого вилучено викрадені кошти.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі грабіжник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, у Києві затримали автокрадіїв-нелегалів. Зловмисника разом із подільником копи зупинили на місці злочину, а викрадені речі вилучили. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація