Під Києвом СБУ попередила вбивство бізнесмена: з'явилися фото

Лідер банди планував вночі із засідки обстріляти автомобіль бізнесмена, в якому той перевозив 200 тисяч доларів США, та забрати кошти.

Служба безпеки України під час спецоперації затримала у Київській області лідера організованого злочинного угруповання на спробі вбивства столичного бізнесмена.

За попередньою версією слідства, раніше засуджений за вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів уродженець однієї з країн Близького Сходу організував озброєну групу. Зловмисники намагалися пограбувати і вбити одного з київських підприємців.

Про це повідомляє Головне управління СБУ у Києві та Київській області.

"Лідер банди планував вночі із засідки обстріляти автомобіль бізнесмена, в якому він перевозив 200 тисяч доларів США, та заволодіти готівкою. Для попередження злочину оперативники Служби безпеки України, спільно з спецпідрозділом поліції КОРД відбили напад і затримали ватажка угруповання, який чинив активний супротив правоохоронцям", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків за місцем проживання учасників банди правоохоронці вилучили вибухівку, вогнепальну та холодну зброю.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115, ст. 187 Кримінального кодексу України і обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших учасників групи.

Нагадаємо, київські правоохоронці встановили й затримали підозрюваного у вбивстві та розчленуванні чоловіка на Оболоні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація