Під Кабміном під час мітингу підприємців сталися сутички: поліція напала на журналіста hromadske

Під Кабміном під час мітингу підприємців сталися сутички: поліція напала на журналіста hromadske

Фото: 24 канал

Підприємці мітингували проти карантину.

Під час акції протесту підприємців проти карантинних заходів під будівлею уряду сталися сутички із правоохоронцями.

Про це пише "24 канал".

Мітингувальники протестують проти "вибіркового карантину". Вони вважають, що його мають або запровадити для всіх, або скасувати для всіх.

"Епіцентр" працює, Рошен, Макдональдс працює, не працює лише малий бізнес, якщо карантин - то для всіх" - заявив один із протестувальників.

На акції присутні близько 100 осіб, які приїхали на автомобілях та заблокували проїжджу частину. Через це поліцейські почали евакуаторами забирати машини, після чого почалися сутички.

Також під час акції правоохоронці напали на журналіста hromadske Богдана Кутєпова під час того, як він знімав мітинг. Поліцейські попросили його "зійти із зеленої зони", оскільки він стояв на траві. Після цього вони почали погрожувати словами "або забираєш (камеру – ред.), або я зламаю", а через деякий час напали на журналіста і зламали обладнання. Сам Кутєпов викликав поліцію і написав заяву про вчинення злочину.

У МВС повідомили, що наразі не знають про інцидент і будуть розбиратися.

"Треба розбиратися зараз, з’ясуємо. Знаючи Богдана Кутєпова нічого не можу сказати, окрім того, що треба точно детально з’ясувати всі обставини пригоди", — сказав речник МВС Артем Шевченко.

Нагадаємо, задля виходу України з кризи, спричиненої карантином через поширення нового коронавірусу COVID-19, в команді Зеленського пропонують влити в економіку гривневу масу, еквівалентну 15 млрд доларів. Кошти хочуть спрямувати на соціальні виплати населенню, допомогу малому та середньому бізнесу, а також великим підприємствам та підтримку енергосистеми. Детальніше про те, як влада планує допомогти бізнесу пережити карантин та кризу, читайте за посиланням.

В умовах карантину: скільки ще витримає малий та середній бізнес

В умовах карантину: скільки ще витримає малий та середній бізнес

Повʼязані теми:

Наступна публікація