Під час вибуху у Києві загинув журналіст, який служив в АТО - джерела

Під час вибуху у Києві загинув журналіст, який служив в АТО - джерела

Під час вибуху у Києві загинув журналіст, який служив в АТО - джерела

Фото: Поліція Києва / Facebook

ТСН.ua стали відомі імена загиблого і постраждалого від вибуху гранати у автомобілі.

Під час нічного вибуху гранати у Києві загинув 45-річний журналіст Віталій Кукса. Про це ТСН.ua стало відомо з власних джерел.

Відомо, що Віталій був мобілізований і служив в зоні АТО зв'язківцем. Багато писав про війну та військові теми. Публікувався у багатьох українських виданнях. Служив начальником Управління зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації у Держспецзв’язку. Нині, за даними ТСН.ua, офіційно безробітний.

Джерела також повідомили ім'я постраждалого – це 24-річний Андрій Сіроштан. Офіційного місця роботи не має. Саме він, за даними джерел, перебував за кермом.

Також джерела повідомляють, що граната розірвалась в руках у Кукси, а в машині знайшли пусковий важіль гранати. Причиною подій став сімейний конфлікт.

Нагадаємо, вибух пролунав напередодні о 22:20 у Дарницькому районі столиці. В автомобілі "Шевроле", який рухався, вибухнула граната. Внаслідок вибуху один чоловік загинув, інший отримав поранення та був госпіталізований. Кримінальне провадження відкрите за статтею "умисне вбивство". Поліція згодом повідомила, що загиблий та поранений - кияни і були знайомі. Правоохоронці розглядають дві версії подій.

Як повідомив нардеп Ігор Мосійчук, за його даними загиблий та поранений є вітчимом та пасинком. І начебто з'ясовували стосунки за допомогою гранати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація