Першу допомогу збитому Шуфричем-молодшим пішоходу надав син головного рабина України

Моше Асман зазначив, що автомобіль, який збив людину, рухався "на великій швидкості".

Чоловікові, якого в суботу ввечері, 26 серпня, збив на пішохідному переході син нардепа Нестора Шуфрича, першу медичну допомогу надав син головного рабина України Моше Асмана.

Про це на сторінці Facebook повідомив сам Моше-Реувен Асман.

"Наш син Мендель, перебуваючи в цей час поблизу, встиг забігти в синагогу, взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, що знаходиться на охороні в синагозі, і встиг надати необхідну термінову медичну допомогу, поки не приїхала швидка допомога. Допомогли навички, отримані за час служби в ізраїльській армії", – написав він.

Моше Асман зазначив, що автомобіль, який збив людину, рухався "на великій швидкості".

Шавуа тов. Около полчаса назад на перекрестке рядом с нашей синагогой автомобиль марки "Бентли" на большой скорости сбил...

Опубліковано Moshe Azman 26 серпня 2017 р.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 26 серпня, син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП було скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація