Першому заступнику Кличка вручили підозру: що відомо

Першому заступнику Кличка вручили підозру: що відомо

Фото: УНІАН

Кличко пояснив, у чому справа.

Першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Миколі Поворознику вручили підозру у справі щодо позбавлення земельної ділянки апарату Ради національної безпеки і оборони України. 

Про це 25 січня повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Очільник міста пояснив, що 2019 року міська влада припинила право постійного користування ділянкою на вулиці Щусєва біля станції метро "Сирець".

"Місто привело занедбану територію до ладу, вивезло сміття, здійснило благоустрій території. І облаштувало там сквер. Але РНБО не полишає намірів забудувати територію висотками і через правоохоронців продовжує тиснути на столичну владу", - написав він.

Кличко додав, що 2009 року ділянка була передана апаратові РНБО України в постійне користування для будівництва, експлуатації та обслуговування багатоквартирних житлових будинків із підземними паркінгами та об’єктами соціально-побутової інфраструктури.

Однак 2019 року було встановлено, що всі 10 років ділянка не використовувалась за призначенням, будівництво не було розпочато. Натомість, на земельній ділянці утворилося стихійне сміттєзвалище.

Нагадаємо, що Кличко ініціював зібрати засідання правління Асоціації міст України. На засіданні обговорюватимуться заходи з організації територіальної оборони кожної області, кожного міста та містечка. 

Фото: facebook/Віталій Кличко

Віталій Кличко вдруге захворів на коронавірус | Новини Києва

Віталій Кличко вдруге захворів на коронавірус | Новини Києва

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація