Перелом таза і пробита легеня. У Києві маршрутник придавив жінку до тролейбуса

Перелом таза і пробита легеня. У Києві маршрутник придавив жінку до тролейбуса

Фото: УНІАН

Наразі потерпіла перебуває в реанімації і очікує на складну операцію.

У неділю, 12 листопада, на зупинці ВДНГ постраждала жінка.

Дочка постраждалої жінки Ірина розповіла ТСН.uа, що зараз її мати перебуває в реанімації у важкому стані.

“У цю неділю на ВДНГ на зупинці моя мама підбігала до тролейбуса і постраждала. Оскільки тролейбуси не можуть під'їхати до зупинки, тому що там багато маршруток, вони зупиняються в другій смузі. Там на зупинці повний хаос, і маршрутки і тролейбуси, і автобуси, всі стоять у кілька рядів у купі. І ось коли мама йшла до тролейбуса, маршрутка її придавила", – розповіла Ірина.

На місце події була викликана поліція і швидка допомога.

“Маму одразу забрала швидка допомога і зараз вона в реанімації у важкому стані. У неї перелом ребер, пробита одна легеня і складний перелом тазу зі зміщенням", – додала дочка постраждалої.

Як саме постраждала жінка, Ірина не сказала, оскільки не була присутня на місці інциденту і знає все зі слів свідків і мами.

“Ось це так її маршрутка придавила. Як саме це сталося я не знаю, чи це водій так вивертав кермо, чи просто виїжджав і не побачив. Ось вона вже третій день у лікарні з такою сукупністю травм. Все ще ускладнюється через її вік, мамі моїй ось скоро вже 63 роки буде. Ми сподіваємося, що вона виживе. Призначили операцію на п'ятницю (17 листопада – ред.) і будуть збирати їй таз", – розповіла Ірина.

Наразі, ТСН.uа з'ясовує подробиці інциденту.

Нагадаємо, 4 листопада, в Києві на вулиці Героїв Дніпра біля зупинки громадського транспорту сталася аварія за участю маршрутки №464. На зупинку прибув тролейбус, який зупинився у другій смузі для висадки пасажирів, з нього вже почали виходити люди, коли в цей момент маршрутка заїжджала до першого ряду і збила двох людей на смерть.

У Києві маршрутне таксі наїхало на людей, які йшли до тролейбуса

У Києві маршрутне таксі наїхало на людей, які йшли до тролейбуса

Повʼязані теми:

Наступна публікація