Перебігав залізничну колію: у Києві електричка на смерть збила неповнолітнього

Попередньо поліцейські встановили, що юнак переходив залізничні колії у невстановленому місці.

Ввечері п'ятниці, 29 січня, у Києві неповнолітній хлопець потрапив під електричку. Від отриманих травм він помер на місці події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Так, повідомлення про трагедію надійшло до поліції близько 20:00.

"Невідомий потрапив під електропотяг на вулиці Євгена Сверстюка, що у Дніпровському районі столиці. Попередньо поліцейські встановили, що юнак переходив залізничні колії у невстановленому місці, в результаті машиніст потяга не встиг загальмувати та здійснив наїзд на хлопця", - йдеться в повідомленні.

На місці пригоди працюють слідчо-оперативна група та лікарі. Після закінчення перевірки буде надано правову кваліфікацію події.

За інформацією очевидців, електричка на смерть збила 18-ти річного хлопця. Про це пишуть у Facebook-спільноті "dtp.kiev.ua".

"У столиці на Русанівці загинув хлопець, який перебігав залізничну колію перед електричкою. За словами очевидця, хлопець встиг відскочити, щоб не потрапити під колеса, але вдарило. Смерть наступила миттєво", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Київській області на залізничній станції "Буча" чоловік піднявся на вантажний вагон, через що отримав ураження електричним струмом. Його було доправлено до реанімації.

Лікарі врятували 11-річного хлопчика з Дніпропетровської області, якого напередодні збив потяг

Лікарі врятували 11-річного хлопчика з Дніпропетровської області, якого напередодні збив потяг

Повʼязані теми:

Наступна публікація