Пекельна спека: у Києві унаслідок підвищеня температури обмежили руху вантажівок

Пекельна спека: у Києві унаслідок підвищеня температури обмежили руху вантажівок

Фото: pixabay.com

Обмеження триває із 10:00 до 22:00. 

У Києві через підвищення температури повітря вводиться обмеження руху для великовагових транспортних засобів.

Про це інформує прес-служба КМДА.

Фото: ТСН.ua

Із 10:00 до 22:00 у зв'язку з підвищенням температури повітря до +28 ºС вводиться обмеження руху на вулицях столиці Києва для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Як кияни переживають спеку у громадському транспорті

Як кияни переживають спеку у громадському транспорті

Поліції доручено здійснювати оперативний контроль за дотриманням водіями великовагових транспортних засобів обмеження руху.

ТСН.ua зібрав інформацію про те, як українцям пережити спекотні дні.

Зокрема, варто носити з собою запасну пляшку води, особливо у випадках посиленого потовиділення, активності й високої температури повітря. Протягом доби випивайте 2-3 літри рідини (трав'яні відвари, мінеральну воду без газу, зелений чай, воду з лимоном і несолодкі компоти, морси).

Також уникайте фізичних навантажень у спекотні дні та по можливості обмежуйте перебування на вулиці, особливо з 12-ї до 15-ї години.

Окрім того, носіть одяг із натуральних тканин світлих відтінків і просторого крою. Своєю чергою, приймаючи душ, намагайтеся не користуватися мийними засобами: вони сушать шкіру, вода і так прекрасно змиє піт і очистить шкіру, контрастний душ варто приймати зранку та ввечері. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація