Парад до 30-річчя Незалежності України зафільмували з дрона: приголомшливе відео з висоти 10 км

Парад до 30-річчя Незалежності України зафільмували з дрона: приголомшливе відео з висоти 10 км

Фото: ukroboronprom.com.ua

Турецький дрон Bayraktar зняв парад на Хрещатику.

Ударний безпілотник турецького виробництва Byraktar TB2 зняв парад на День Незалежності в Києві з відстані 10 км.

Про це у середу, 25 серпня, повідомляє Defense Express.

На кадрах відео можна побачити прохід військової техніки Хрещатиком на честь Дня Незалежності. Крім того на кадрах помітно й інший дрон Bayraktar TB2, який на параді не літав, а був закріплений на платформі.

Зазначається, що зйомка відбувалась на відстані 10 кілометрів від столичного Хрещатику. А щоб виконати таку зйомку, за даними ресурсу Flightradar24, безпілотник Bayraktar TB2 ВМСУ пролетів без проміжних посадок від Миколаєва до Києва.

Нагадаємо:

  • У Києві з нагоди 30-річчя Незалежності України відбувся грандіозний парад. У святковому параді на Хрещатику було три колони - піша, повітряна і механізована. Крокували цьогоріч понад 5 тисяч військових, було 100 літальних апаратів, 400 одиниць озброєння та техніки. У зв'язку із підготовкою до параду на День Незалежності у Києві кілька разів пролітали винищувачі, військово-транспортні літаки та гелікоптери.
  • Історія України з перформансом наприкінці, продемонстрована на військовому параді до 30-річчя Незалежності, викликала сльози на очах Володимира Зеленського.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
30-та річниця Незалежності України
Наступна публікація