Пам’ятна хода і молебень: як у Києві відзначать пам’ять Героїв Небесної Сотні

Пам’ятна хода і молебень: як у Києві відзначать пам’ять Героїв Небесної Сотні

Фото: УНІАН

20 лютого відбудуться заходи на Алеї Героїв Небесної Сотні.

У Києві до Дня Героїв Небесної Сотні 18-20 лютого відбудеться низка меморіальних і урочистих заходів за участю представників органів влади та громадськості.

Про про це інформує прес-служба КМДА.

Також протягом 18-20 лютого у Києві обмежать проведення розважальних заходів, спортивних змагань, та буде внесено відповідні зміни до програм теле- і радіопередач комунальних засобів інформації.  

20 лютого відбудуться заходи на Алеї Героїв Небесної Сотні. Також передбачено проведення поминального молебню за Героями Небесної Сотні. 

За сприяння ГО «Родини Героїв Небесної Сотні» 18 лютого пройде пам'ятна хода від вулиці Хрещатик Алеєю Героїв Небесної Сотні до Пам'ятного Хреста, де відбудеться молебень в пам'ять за полеглими Героями Небесної Сотні. З ініціативи Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності до 15 березня на Майдані Незалежності триватимуть тематичні виставково-інформаційні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні і вшанування подвигу учасників Революції Гідності.

Згідно з повідомленням, під час проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні буде забезпечено посилену охорону громадського порядку і безпеку дорожнього руху, готовність сил і засобів оперативного реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій, а також чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги. 

Яким буде меморіал Героїв Небесної Сотні, обиратимуть журі і родичі загиблих майданівців

Яким буде меморіал Героїв Небесної Сотні, обиратимуть журі і родичі загиблих майданівців

Нагадаємо, що родина президента України Петра Порошенка виділила 3 млн грн власних коштів на організацію архітектурного конкурсу для створення музею Революції Гідності. У журі цього конкурсу вже найкращі світові та вітчизняні архітектори, також враховують думку родичів загиблих героїв "Небесної сотні".

Повʼязані теми:

Наступна публікація