Одна з центральних станцій столичної підземки через ремонт на рік обмежить роботу

Одна з центральних станцій столичної підземки через ремонт на рік обмежить роботу

Фото: УНІАН

Киян попередили про тисняву.

На станції столичного метрополітену "Майдан Незалежності" від 18 лютого розпочнеться ремонт чотирьох ескалаторів, який триватиме упродовж року. Ескалатори будуть зупиняти по черзі, у зв'язку з чим пропускна спроможність станції буде обмежена.

Про це попередили у Київському метрополітені.

У пресслужбі кажуть, що це плановий капітальний ремонт, який приводиться раз на 6-10 років після пробігу в 150 000 км. Тому, від 18 лютого 2020 року і до аналогічного періоду 2021 року ескалатори будуть оновлювати по черзі.

Киян та гостей міста попередили, що в зазначений період у години пік імовірно будуть затримки та скупчення людей через навантаження на решту ескалаторів.

Крім того, у компанії нагадали, що наразі проводиться капітальний ремонт ескалаторів на станції "Золоті ворота", через який у робочі дні від 8:10 до 9:20 ранку станцію закривають на вхід. Також два робочі ескалатори нахилу піднімають пасажирів на вихід. В інший час станція працює у звичайному режимі. Повідомляється, що загалом у метро Києва діє 122 ескалатора.

Як повідомлялося, у київському метро станція "Арсенальна" через несправність ескалатора не працювала кілька годин на вхід.

Нагадаємо, жетони у метрополітені Києва діятимуть до 31 березня 2020 року. А вже від 1 квітня разовий прохід у підземці буде здійснюватися за GR-квитками.

У київському метро з’явиться 4G  - Економічні новини

У київському метро з’явиться 4G  - Економічні новини

Повʼязані теми:

Наступна публікація