Очільниця Київської облради звернулась до Порошенка після кривавої бійки у відомстві

Очільниця Київської облради звернулась до Порошенка після кривавої бійки у відомстві

Очільниця Київської облради звернулась до Порошенка після кривавої бійки у відомстві

фото: прес-служба депутата Олега Кищука

Після конфлікту навіть викликали швидку.

Голова Київської обласної ради Ганна Старикова звернулась до президента України Петра Порошенка після бійки у приміщенні ради.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook. 

Вона зазначила, що під час сьогоднішньої позачергової сесії облради депутат від президентської фракції БПП «Солідарність» здійснив "напад на неї, зламав пульт конференц-системи, тим самим унеможливлюючи продовження ведення сесії".

За її словами, після цього депутат побив представника фракції «Батьківщина» Владислава Хахуліна, який хотів її захистити.

"Зараз я вбачаю загрозу моєму життю, життю депутатів коаліції в обласній раді. Але те що нас не вбиває робить нас сильнішими, тому ми були і залишаємося останньою барикадою на шляху узурпації влади президентом та його оточенням на Київщині", - каже Старикова.

Сьогодні під час сімнадцятої позачергової сесії Київської обласної ради, скликаної з метою здійснення розподілу бюджетни...

Опубликовано Ганной Стариковой 26 сентября 2017 г.

"Я закликаю Петра Порошенка дати належну публічну оцінку діям Голови Київської обласної державної адміністрації –  Олександра Горгана, голови Фракції «БПП-Солідарність» - Руслана Кузьменка та депутата, який дозволив собі по-звірячому побити свого колегу – Віталія Карлюка. Пане Президенте, Ви несете особисту відповідальність за тих, кого ведете під своїми прапорами як до органів виконавчої влади так і до органів місцевого самоврядування", - наголосила очільниця ради.

Нагадаємо, у приміщенні Київської обласної ради сталася бійка. Депутати від "БПП" спершу заблокували трибуну, після цього депутат Карлюк підійшов до голови облради Старикової і вирвав мікрофон. Далі, як стверджує Аронець, на її захист став депутат від "Батьківщини", на якого напав Карлюк і брутально побив. 

Згодом прес-служба депутата Олега Кищука повідомила, що побили депутата від "Батьківщини" Хахуліна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація