Ножем у серце: під Києвом жінка смертельно поранила коханого

Ножем у серце: під Києвом жінка смертельно поранила коханого

Фото: Поліція Київської області

За скоєне жінці загрожує ув’язнення на строк від семи до десяти років. 

У селі Корніївка Броварського району Київської області жінка під час сварки зі співмешканцем нанесла йому смертельне ножове поранення в область серця. Свідки події викликали медичну допомогу, а лікарі, в свою чергу, повідомили про це до поліції.

Про це повідомляє поліція Київської області.

На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Броварського районного управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні 46-річний чоловік разом із 37-річною співмешканкою та товаришами вживали спиртні напої. Раптом між співмешканцями сталася сварка, під час якої жінка схопила кухонний ніж та нанесла ним удар чоловікові. Потерпілого було доправлено до лікарні, де від отриманих травм помер.

Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події поліцейські вилучили низку речових доказів, зокрема три ножі, та направили на проведення відповідних експертиз.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили жінці про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Вдарила в серце: поліція Київщини затримали жінку, яка смертельно поранила коханого

Вдарила в серце: поліція Київщини затримала жінку, яка смертельно поранила коханого У селі Корніївка Броварського району жінка під час сварки зі співмешканцем нанесла йому смертельне ножове поранення в область серця. Свідки події викликали медичну допомогу, а лікарі, в свою чергу, повідомили про це до поліції. На місце події негайно прибули працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Броварського районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували, що напередодні 46-річний чоловік разом із 37-річною співмешканкою та товаришами вживали спиртні напої. Раптом між співмешканцями сталася сварка, під час якої жінка схопила кухонний ніж та нанесла ним удар чоловікові. Потерпілого було доставлено до лікарні, де від отриманих травм він помер. Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події поліцейські вилучили низку речових доказів, зокрема три ножі та направили на проведення відповідних експертиз. Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили жінці про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне їй загрожує ув’язнення на строк від семи до десяти років. Броварським міжрайонним судом Київської області жінці визначено міру запобіжного заходу - тримання під вартою терміном 60 діб, з правом внесення застави. #поліція #поліціяКиївщини Національна поліція України Броварське районне управління поліції Столичний регіон Погляд Київщина - інформаційна агенція Цензор.НЕТ Суспільне Новини Українська правда Моя Київщина - сторінка інформаційного порталу УНІАН УНН - Українські Національні Новини

Опубліковано Поліція Київської області Понеділок, 10 травня 2021 р.

За скоєне жінці загрожує ув’язнення на строк від семи до десяти років. 

Броварським міжрайонним судом Київської області жінці визначено міру запобіжного заходу - тримання під вартою терміном 60 діб, з правом внесення застави.

Нагадаємо, 19 квітня у Києві зарізали чоловіка

Повʼязані теми:

Наступна публікація