Новорічні локації у Києві продовжать працювати до середини січня

Новорічні локації у Києві продовжать працювати до середини січня

Фото: Folk Ukraine / Facebook

Тільки за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів у Києві можливе продовження роботи новорічних локацій.

Новорічні локації у Києві продовжать працювати до середини січня тільки за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів.

На цьому наголосив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський, інформує пресслужба Київміськдержадміністрації.

"19 грудня розпочали роботу всі новорічні локації. У столиці немає обмежень щодо кількості осіб, які можуть збиратися в одному місці на відкритому повітрі. Проте ми наполягаємо на дотриманні дистанції хоча б в один метр та просимо гостей уникати скупчень. Звісно, цього складно домогтися, тому тут працює "Муніципальна варта", яка за потреби нагадує людям про необхідність дотримання протиепідемічних заходів", – зазначив Валентин Мондриївський.

За його словами, тільки особиста відповідальність та свідомість кожного допоможе уникнути інфікування. У місті ж створені всі умови для безпечного пересування киян та гостей столиці між святковими локаціями. Майже на кожному кроці можна побачити антисептики та нагадування про дотримання дистанції і носіння масок. Окрім того, Держпродспоживслужба постійно контролює дотримання й санітарних норм.

"Так, цьогорічне святкування на головних площах міста справді особливе. Окрім створення новорічного настрою, перед нами стояло завдання – забезпечити всі необхідні умови для збереження здоров’я містян. Ми зробили все можливе, але велика відповідальність нині лежить і на гостях столиці", – сказав Валентин Мондриївський.

Він ще раз наголосив, що тільки за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів у Києві можливе продовження роботи новорічних локацій.

Нагадаємо, новорічна головна ялинка у Києві на Софійській площі на свята, попри карантин, буде відкритою для містян та гостей міста. Адже ризик інфікуватися коронавірусом на свіжому повітрі вкрай низький. За дотриманням карантинних обмежень на святкових локаціях мають стежити організатори, яких у разі недотримання умов чекає покарання.

Тим часом, на Михайлівській площі завершили монтаж круглої сцени для новорічного концерту.

Свято під загрозою: чи закриють новорічні ярмарки

Свято під загрозою: чи закриють новорічні ярмарки

Повʼязані теми:

Наступна публікація